✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Gran Canaria 1684745 Pixabay
Playa del Inglés, Gran Canaria
Bull Escorial & Spa
3.5 Sterren, half pension
7 dagen voor € 543,- p.p.
Vertrek: zondag, 3 januari 2021
Korting: 13%
9,0
Vakantie op max 5 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Eindhoven
Reisaanbieder: TUI

Reis per 3 januari naar het mooie Gran Canaria en verblijf hier 7 dagen in het hotel Bull Escorial & Spa en geniet van een heerlijke winterzon vakantie. Relax in het hotel en maak gebruik van de vele goede voorzieningen. Wandel naar het gezellige centrum van Playa del Inglés of het strand. Ga lekker zonnebaden, pak een terrasje mee of maak een leuke uitstapje! Bekijk nu deze mooie aanbieding voor een winterzon vakantie in januari 2021!

Boek nu met korting

Geen € 622,- maar slechts

€ 543,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Vakantie januari 2021

De Canarische Eilanden zijn een uitstekende bestemming voor een winterzon vakantie. Gran Canaria is dan ook een goede keuze voor een vakantie in januari 2021. Verblijf hier in een uitstekend hotel met spa en kom even helemaal tot rust. Vermaak je bij het verwarmde zwembad, doe mee met een van de vele activiteiten of duik lekker het wellness centrum van het hotel in. Ook buiten het hotel is van alles te doen. Het centrum van Playa del Inglés en het strand zijn beide ongeveer een halve kilometer bij het hotel vandaan. Vermaak je op het strand met een heerlijk zonnetje of pak een terrasje mee tijdens deze fijne winterzon vakantie in januari 2021!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen