✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Portugal Algarve Holiday Inn Rok
Armação de Pera, Algarve, Portugal
Holiday Inn Algarve
4 Sterren, hotel, logies+ontbijt
8 dagen voor € 650,- p.p.
Vertrek: zondag, 23 augustus 2020
Korting: 17%
8,4
Vakantie op max 3 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Eindhoven
Reisaanbieder: Kras

Zomervakantie Portugal! Ga naar de Algarve in augustus voor slechts € 650,- per persoon en verblijf 8 dagen in het 4 sterren Holiday Inn Algarve hotel, in Armaçao de Pêra. Het hotel staat aan een gezellige boulevard en direct aan het strand. Geniet hier optimaal van je zonvakantie naar Portugal!

Boek nu met korting

Geen € 785,- maar slechts

€ 650,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Zomervakantie Algarve

Met heerlijk zonnig weer, lange stranden en gezellige uitgaansgelegenheden is de Portugese Algarve al jaren een populaire bestemming voor een zonvakantie. Je boekt nu al een zomervakantie in de Algarve voor slechts € 650,- p.p. Je verblijft in het Holiday Inn Algarve, in Armaçao de Pêra. Dit kleine badplaatsje ligt slechts een kleine 15 kilometer bij het bruisende Albufeira vandaan. Geniet lange dagen op het strand, bij het zwembad van het hotel, of maak leuke uitstapjes naar onder andere Albufeira. Je boekt deze voordelige zonvakantie Algarve nu met 17% korting!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen