✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Gran Canaria Playa Del Ingles
Play del Ingles, Gran Canaria
Bull Eugenia Hotel & Spa
3.5 Sterren, hotel, half pension
8 dagen voor € 516,- p.p.
Vertrek: woensdag, 30 januari 2019
8,5
Vakantie op max 5 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Eindhoven
Reisaanbieder: TUI

Last minute Gran Canaria. 8 dagen Playa del Inglés inclusief vlucht en transfer voor slechts € 516,- per persoon. Boek nu en geniet van zon, zee en een bruisend nachtleven in Playa del Inglés tijdens een heerlijk ontspannende zonvakantie Gran Canaria.

Boek nu met korting

Geen € 810,- maar slechts

€ 516,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Winterzon vakantie Gran Canaria

In het centrum van het bruisende Playa del Inglés staat het mooie Bull Eugenia Victoria & Spa Hotel. Hier kun je heerlijk ontspannen aan het zwembad of in de wellness. 's Avonds kun je zo het nachtleven van Playa del Inglés in, het hotel staat op een uitstekende locatie in deze populaire badplaats. Overdag kun je ook gemakkelijk naar het strand, dit is slechts een ruime kilometer bij het hotel vandaan. In het hotel vind je alle gemakken en een uitstekende service voor een heerlijke zonvakantie naar Gran Canaria. Het hotel krijgt dan ook een hoge klantwaardering van een 8.5. Boek nu en geniet van een last minute winterzon vakantie.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen