✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Turkije Bodrum Bendis Beach
Bodrum, Turkije
Hotel Bendis Beach
4 Sterren, hotel, all inclusive
11 dagen voor € 534,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 16 juni 2018
7,8
Vakantie op max 4 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope zonvakantie Bodrum Turkije voor 16 juni 2018. Verblijf in het 4 sterren hotel Bendis Beach in Turgutreis. Het kleinschalige hotel ligt aan het strand en nabij het centrum van Turgutreis. Boek nu deze aanbieding Bendis Beach en geniet met vroegboekkorting en verlaagde kinderprijzen van een welverdiende goedkope zonvakantie.

Boek nu met korting

Geen € 724,- maar slechts

€ 534,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Bodrum Turkije: Hotel Bendis Beach Turgutreis

In het kleinschalige hotel Bendis Beach vind je alle voorzieningen voor een fijne zonvakantie in Turkije. De kamers in het hotel zijn modern en ruim en hebben voldoende voorzieningen. In het hotel zijn verder een zwembad met poolbar en een kinderbad aanwezig. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid om te sporten en is er een animatieteam aanwezig. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Voor hen is er ook een kinderclub, waar ze leuke activiteiten kunnen ondernemen. Vanuit het hotel ben je zo op het strand. Wil je even naar Turgutreis, dan is het centrum slechts enkele honderden meters hier vandaan. ook het centrum van Bodrum is gemakkelijk bereikbaar. Er is een bushalte slechts enkele meters buiten het hotel. Boek nu deze voordelige aanbieding en geniet van je zonvakantie Turkije.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen