✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Griekenland Kos Tigaki Beach
Kos, Griekenland
Tikagi Beach
4 Sterren, hotel, all inclusive
8 dagen voor € 768,- p.p.
Vertrek: vrijdag, 3 augustus 2018
7,6
Vakantie op max 4 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope zonvakantie Tigaki Kos voor 3 augustus 2018. Verblijf in het 4 sterren hotel Tigaki Beach, net buiten Tigaki. Het hotel ligt niet ver van het strand en op niet ver van Kos-stad. Tigaki Beach een uitstekende bestemming voor een goedkope all inclusive zonvakantie Kos, door haar goede service, voorzieningen en locatie.

Boek nu met korting

Geen € 900,- maar slechts

€ 768,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Kos Griekenland: Tikagi Beach

Met het fijne zandstrand op slechts een paar honderd meter en ook winkels en uitgaansgelegenheden in de buurt heeft Tikagi Beach een prima locatie. Wil je naar het 12 kilometer verder op gelegen Kos stad, dan ga je gemakkelijk met de bus. In het hotel zelf vind je voldoende gelegenheden voor een fijne all inclusive zonvakantie. Er zijn twee zwembaden met zonneterras en genoeg gelegenheden om te sporten en ontspannen. Voor kinderen van 3 tot 17 jaar is er een kidsclub. Ook is er een speeltuin en zijn er twee zwembaden voor kinderen. Boek deze aanbieding Tikagi Beach en geniet van een all inclusive vakantie Kos Griekenland.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen