✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Algarve Albufeira Casa Lisa
Albufeira, Algarve, Portugal
Appartementen Casa Lisa
2.5 Sterren, appartement, logies
8 dagen voor € 169,- p.p.
Vertrek: vrijdag, 8 juni 2018
7,8
Vakantie op max 3 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope last minute strandvakantie Algarve in Albufeira voor 8 juni 2018. Verblijf in 2,5 sterren appartementen Casa Lisa, vlak bij het strand en net buiten het centrum van Albufeira. Het kleinschalige complex, heeft slechts 4 appartementen en ligt op een rustige plek. Ideaal voor een rustige ontspannende zonvakantie.

Boek nu met korting

Geen € 419,- maar slechts

€ 169,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Portugal: Appartement Casa Lisa, Algarve

Het appartementencomplex Casa Lisa is erg kleinschalig, met slechts 4 appartementen. Deze appartementen zijn ruim genoeg, er wordt 3 keer per week schoongemaakt, er is gratis WiFi en in de tuin ligt een zwembad van een mooi formaat. In de omgeving van het appartement zijn een paar rustige strandjes en er is een kleine supermarkt in de buurt. Het historische centrum van Albufeira ligt ongeveer 3 kilometer verder op. Dit is gemakkelijk met openbaar vervoer of taxi te bereiken. Je kunt eventueel ook voor je vakantie een auto huren. Wanneer je in alle rust wilt genieten van je zonvakantie in Portugal, dan is Appartement Casa Lisa een mooie accommodatie.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen