✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Antalya 3855132 Pixabay
Lara, Antalya, Turkse Riviéra, Turkije
Adalya Elite Lara Hotel
5 Sterren, resort, ultra all inclusive
8 dagen voor € 494,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 7 maart 2020
Korting: 24%
8,3
Vakantie op max 5 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Brussel
Reisaanbieder: Corendon

Boek een ultra all inclusive relaxvakantie in Lara aan de Turkse Riviéra en ontspan in maart 8 dagen lang, voor slechts € 494,- per persoon, in het 5 sterren hotel Adalya Elite Lara Hotel. dit mooie familiehotel heeft tal van heerlijke voorzieningen waaronder een golfslagbad en wellness voorzieningen. Bekijk nu dit mooie aanbod en geniet in maart van een heerlijke relaxvakantie in Lara.

Boek nu met korting

Geen € 644,- maar slechts

€ 494,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Zonvakantie Turkije in maart

Ook in maart kun je heerlijk ontspannen tijdens een heerlijke zonvakantie in Turkije. Reis naar Lara, net naast de stad Antalya, aan de Turkse Riviéra en verblijf hier in een luxe 5 sterren hotel. Hotel Adalya Elite Lara biedt tal van uitstekende relaxvoorzieningen, zoals Sauna, Wellness en fitness voorzieningen. In de winterperiode zijn er een verwarmd zwembaden, waar onder een binnenbad. Het hotel heeft ook nog eens 5 à la carte restaurants. Je kunt hier dus ook heerlijk culinair genieten. Op een korte wandeling van het hotel vind je nog meer restaurants en winkelgelegenheden. Bekijk nu dit top aanbod en geniet in maart van een last minute ultra all inclusive zonvakantie Turkije!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen