✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Thailand Phuket Marriott Rotg
Patong Beach, Phuket, Thailand
Phuket Marriott
4 Sterren, hotel, resort, logies+ontbijt
9 dagen voor € 1287,- p.p.
Vertrek: maandag, 15 februari 2021
Korting: 13%
9,2
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: TUI

Thailand met vroegboekkorting! Reis in maart 2021 naar Patong Beach in Phuket en ontspan tijdens een heerlijke strandvakantie. Verblijf in het 4 sterren Phuket Marriott Resort & Spa, direct aan een beeldschoon strand en vlakbij het bruisende Patong. Boek nu deze vakantie met 13% vroegboekkorting!

Boek nu met korting

Geen € 1476,- maar slechts

€ 1287,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Ontspan in het Phuket Marriot

Verblijf in in februari op een paradijselijke locatie in Thailand. Geniet en ontspan in het Phuket Marriot bij Patong. Dit mooie hotel staat direct aan het strand, midden in de natuur. De weelderige omgeving is beeldschoon. Voor de kust kan er ook uitstekend gedoken worden. In het hotel ontspan je aan de zwembaden en er is gelegenheid om te ontspannen in de wellness. Ook zijn er tal van activiteiten mogelijk. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten en er is een kidsclub aanwezig. Het centrum van Patong Beach ligt op een paar kilometer. Geniet op je gemak van het vele moois dat Thailand te bieden heeft,, tijdens deze fijne vakantie op Phuket.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen