✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

El Tope Puerto De La Cruz Tenerife
Tenerife, Canarische Eilanden
Gran el Tope
4 Sterren, hotel, logies+ontbijt
7 dagen voor € 228,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 9 juni 2018
7,7
Vakantie op max 5 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Weeze

Goedkope zonvakantie voor 9 juni 2018. Verblijf in het 4 sterren hotel El Tope in Puerto de la Cruz Tenerife. Het hotel heeft een sub-tropische tuin met zwembad, 2 tennisbanen en fitness ruimte. Het hotel ligt op een iets hoger gelegen deel op loopafstand van het strand, winkels, supermarkt, een latin club en vele restaurants.

Boek nu met korting

Geen € 485,- maar slechts

€ 228,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Tenerife: Gran El Tope****

Boven Puerto De La Cruz ligt dit 4-sterrenhotel met een prachtige subtropische tuin. Gran El Tope heeft 2 tennisbanen, een fitness, een sauna en een verwarmd zwembad. Kom tot rust in het hotel of maak een uitstapje naar het centrum van Puerto de la Cruz met vele bars, cafés en restaurants. Een aanrader voor zowel stellen als gezinnen! Het mooi verzorgde Gran El Tope is een hotel met veel stamgasten en valt op door zijn centrale locatie. Het hotel beschikt over in totaal 220 kamers die over 7 verdiepingen zijn verdeeld.

Ons advies voor logies+ontbijt of all inclusive

De vakantiedeal is op basis van logies+ontbijt. All inclusive is tevens beschikbaar tegen een meerprijs. Ons advies is echter om gewoon lekker in de stad restaurantjes te proberen. Aan de voet van het hotel ligt een trappengang naar het centrum. In deze trappengang ligt een fantastisch klein tapas restaurant met de naam: El Camino! Dit restaurant heeft geen menukaart, maar elke dag vers bereide lokale gerechtjes. Kies zelf wat uit of laat je verrassen. Echt een aanrader!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen