✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Strandvakantie Hawaii
Kauai, Hawaii, Verenigde Staten
Eilandhoppen Hawaii
Goedkope vakanties Hawaii
Op = Op
Reisaanbieder: Tenzing
Reisaanbieder: Tenzing

Goedkope vakantie Hawaii. Op vakantie naar Hawaii? Zoek dan niet verder. Voor een strandvakantie Hawaii, rondreizen Hawaii en andere Hawaii vakanties zijn er in oktober mooie aanbiedingen, al vanaf een voordelige basisprijs, zoals deze 17-daagse reis naar Hawaii, waarmee je meerdere eilanden bezoekt. Bekijk nu het mooie aanbod Hawaii vakanties!

Boek nu met korting

Op = Op

Eilandhoppen Hawaii

pak deze deal
*disclaimer

Strandvakantie Hawaii

Hawaii is een absolute droombestemming die zeker op je bucketlist thuis hoort. Reisaanbieder Tenzingtravel heeft mooie reizen naar Hawaii beschikbaar. En de basisprijs van deze 17-daagse eilandhoppen reis naar Hawaii, is slechts € 2500,- exclusief vlucht en transfer. Bijkomend voordeel, je kunt niet alleen volledig vrijblijvend een offerte voor een droomreis Hawaii aanvragen, maar zelfs deze droomreis naar je eigen wensen samenstellen. Zonnebaden op Lanikai Beach op het eiland Oahu, surfen in Hanalei Bay op Kauai of heerlijk intiem ontspannen op het verlaten Papohaku Beach op Molokai. Bekijk nu deze reizen en de andere Hawaii vakanties op tenzing.nl.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen