✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Caribbean Aruba Riu Palace
Aruba, Caribbean
RIU Palace
5 Sterren, hotel, resort, all inclusive
9 dagen voor € 1299,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 24 november 2018
9,0
Vakantie op max 10 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope zonvakantie november 2018! Verblijf 8 dagen op basis van All Inclusive in 5 sterren hotel RIU Palaca Aruba, voor slechts €1.299,- per persoon. Geniet van zon, zee en strand in de Caribbean. Hier kun je heerlijk duiken en zonnebaden. Geniet van deze heerlijke all inclusive vakantie in november 2018 op Aruba.

Boek nu met korting

Geen € 1804,- maar slechts

€ 1299,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Luxe all inclusive vakantie Aruba met hoge korting!

In november 2018 verblijf je met veel korting voor een voordelige prijs in het RIU Palace hotel op Aruba. Je betaalt nu geen €1804, maar slechts €1299,- per persoon voor een luxe zonvakantie van 9 dagen, inclusief vlucht en transfers. Het 5 sterren hotel RIU Palaca staat direct aan een hagelwit strand, waar je heerlijk kunt zonnebaden en kunt afkoelen in de zee. In het hotel kun je genieten van alle luxe en comfort die je je maar wensen kunt. Dit is terug te zien in de uitermate hoge klatntwaardering die het hotel krijgt, een 9. Je vind hier een wellness spa, fitnesscentrum en verschillende à la carte restaurants een buffetrestaurant en 6 bars. Er zijn 2 zwembaden, een kinderbad een speeltuin, kidsclub en een activiteiten programma voor jong en oud. Het RIU staat garant voor een zonvakantie vol plezier en ontspanning. Boek deze mooie aanbieding en geniet van een uitermate luxe zonvakantie op Aruba.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen