✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Vakantie Madeira
Santo Antonio de Serra, Madeira
Quinta Cova do Milho
3 Sterren, logies+ontbijt
6 dagen voor € 319,-
Vertrek: donderdag, 21 februari 2019
Korting: 37%
8,6
Vakantie op max 3 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: Sunweb

Goedkope vakantie Madeira inclusief vlucht en huurauto! Verblijf vanaf 21 februari 6 dagen lang in het sfeervolle Quinta Cova do Milho in een prachtige bosrijke omgeving. Geniet van de uitstekende service in het hotel, verken het prachtige Madeira en ontspan in de beeldschone natuur van dit mooie eiland, tijdens deze last minute vakantie Madeira.

Boek nu met korting

Geen € 549,- maar slechts

€ 319,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Natuurvakantie Madeira

Gedurende het hele jaar is Madeira een heerlijke vakantiebestemming. Het weer is mild, maar nooit te warm of te koud. Het is een prachtig eiland om te verkennen en door de prachtige natuur te wandelen, de leuke dorpjes te bezoeken en natuurlijk om te genieten van de stranden. Het zee water heeft gedurende het jaar een temperatuur tussen de 18 en 23 graden en is daarmee heerlijk om een verfrissende duik in te nemen, of om te ontspannen in de natuurbaden in het noorden van Madeira. Voor natuurliefhebbers is Madeira een prachtige bestemming voor een ontspannende vakantie. 

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen