✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Bulgarije Nessebar Aqua Paradise Hotel Rocd
Nessebar, Sunny beach, Bulgarije
Aqua Paradise Hotel
4 Sterren, hotel, resort, all inclusive
8 dagen voor € 599,- p.p.
Vertrek: donderdag, 2 juli 2020
Korting: 23%
8,8
Vakantie op max 3 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Brussel
Reisaanbieder: Corendon

Zonvakantie Bulgarije! Vlieg last minute naar Sunny Beach Bulgarije en verblijf hier in het 4 sterren all inclusive Aqua Paradise Hotel. Dit hotel staat direct naast het grootste Aqua Park van Bulgarije en op slechts een paar minuten wandelen vanaf het strand! Bekijk nu deze aanbieding!

Boek nu met korting

Geen € 769,- maar slechts

€ 599,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Zonvakantie Sunny Beach

Sunny Beach in Bulgarije is al jaren een populaire vakantiebestemming voor een budget vakantie. Je verblijft hier al zeer voordelig in een uitstekend 4 sterren hotel, zoals het Aqua Paradise Hotel in Nessebar. Dit hotel is gelegen direct naast het grootste Aquapark van Bulgarije en biedt zelf ook nog eens vele luxe voorzieningen, waaronder wellnessfaciliteiten en een kidsclub. Ook het strand is maar een paar minuten wandelen verder op. Je kunt hier dan ook volop genieten van een zonvakantie. Ga lekker watersporten voor de kust, zonnebaden op het strand, of bij het zwembad van het hotel. Uiteraard kun je je ook hele dagen vermaken in het Aquapark. Bekijk nu deze aanbieding voor een zonvakantie Sunny Beach!

 

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen