✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Jamaica 1303903 Pixabay
Runaway Bay, Jamaica, Caribbean
Royal Decameron Club Caribbean
3.5 Sterren, hotel, all inclusive
9 dagen voor € 949,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 21 maart 2020
Korting: 27%
8,2
Vakantie op max 12 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: TUI

Last minute Jamaica all inclusive! Reis per 21 maart naar het mooie Jamaica en verblijf hier in het populaire Royal Decameron Club Caribbean hotel. Het hotel biedt een uitstekende service en goede voorzieningen tegen een scherpe prijs. Het hotel staat direct aan het strand, waar je heerlijk kunt ontspannen of sporten. Maart is de beste maand voor een strandvakantie Jamaica. Bekijk nu deze mooie aanbieding en boek!

Boek nu met korting

Geen € 1306,- maar slechts

€ 949,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Strandvakantie Jamaica

De maand maart is de beste maand voor een strandvakantie Jamaica. Verblijf hier in het Royal Decameron Club Caribbean hotel, direct aan het strand. Dit mooie 3.5 sterren hotel heeft tal van goede voorzieningen, uitstekende services en mooie accommodaties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het hotel een 8.2 in de klantwaardering scoort. Verblijf hier tegen een scherpe prijs voor een 9 daagse reis en ontspan hier tijdens je last minute Caribbean strandvakantie!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen