✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Eilat 72226 Pixabay
Eilat, Rode Zee, Israël
Last minute all inclusive Israël
Vakantie vanaf €651,- p.p.
Op = Op
Reisaanbieder: D-Reizen

Eilat, gelegen aan de Rode Zee, is de zonvakantie bestemming van Israël. Met aangename temperaturen, een gezellige boulevard, stranden en zelfs koraalriffen om tussen te snorkelen, is het hier ook in december goed vertoeven. Je boekt al een last minute Israël all inclusive vakantie Eilat in december vanaf € 651,- per persoon. Je verblijft in het 4 sterren Hotel Isrotel Sport Club, midden in de hotel zone van de stad en vlak bij het strand. Geniet hier in december van een heerlijke zonvakantie naar Israël.

Boek nu met korting

Op = Op

Last minute all inclusive Israël

pak deze deal
*disclaimer

All inclusive Eilat

Dankzij de ligging aan de Rode Zee, is Eilat de zonbestemming van Israël. Ook in de wintermaanden kun je hier lekker van de zon genieten. Met een temperatuur van ruim in de 20 graden is ook het zeewater erg aangenaam, ideaal voor hen die graag willen duiken of snorkelen in de koraalriffen in de Rode Zee. In je all inclusive resort kun je heerlijk ontspannen en gebruik maken van de goede voorzieningen en uitstekende service. In de hotelzone van de stad, vind je ook een gezellige boulevard, met diverse leuke uitgaansgelegenheden. Zo breng je hier een heerlijke ontspannende winterzon vakantie door in december, tegen een scherpe prijs! 

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen