✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Fuerteventura Riu
Corralejo, Fuerteventura
RIU Olivia Beach Resort
3 Sterren, hotel, resort, all inclusive
8 dagen voor € 531,- p.p.
Vertrek: donderdag, 7 maart 2019
Korting: 39%
8,0
Vakantie op max 5 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: TUI

Brede stranden en heerlijk weer. Fuerteventura is een ideale bestemming voor een last minute strandvakantie. Verblijf in het populaire familiehotel RIU Olivia Beach Resort bij Corralejo, direct aan het brede strand. Reis op 7 maart voor 8 dagen naar Corralejo voor een all inclusive vakantie Fuerteventura.

Boek nu met korting

Geen € 998,- maar slechts

€ 531,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Kindvriendelijk Fuerteventura

Zon, zee en strand. Kinderen zullen zich hiermee al eindeloos vermaken. Verblijf in het kindvriendelijke all inclusive hotel RIU Olivia Beach Resort op Fuerteventura en het breedste strand dat je je kunt voorstellen ligt aan je voeten. Ook bij het hotel zullen kinderen en volwassenen zich uitstekend vermaken. Er zijn 2 zwembaden en 2 kinderbaden, allerlei gelegenheden voor sport, ontspanning en uitgaan. Voor kinderen zijn er Kidsclubs, kinderdisco en een speeltuin. En er is natuurlijk een animatieteam dat jong en oud lekker bezig houdt. Boek nu en geniet van een heerlijke strandvakantie met korting!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen