✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Rhodos Akti Imperial
Rhodos, Griekenland
Akti Imperial
5 Sterren, hotel, all inclusive
8 dagen voor € 630,- p.p.
Vertrek: donderdag, 7 juni 2018
9,0
Vakantie op max 4 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope zonvakantie Rhodos Griekenland voor 7 juni 2018. Verblijf in 5 sterren hotel Akti Imperial, net buiten Rhodos-stad. Met de vele goede voorzieningen en all inclusive service, ben je in het Akti Imperial verzekerd van een luxueuze en comfortabele last minute all inclusive vakantie Rhodos.

Boek nu met korting

Geen € 929,- maar slechts

€ 630,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Rhodos: Akti Imperial

Met ruim 700 kamers, is het Akti Imperial een groot en modern hotel. Hier krijg je dan ook de voorzieningen die je mag verwachten van een dergelijk hotel. Er zijn meerdere zwembaden en het strand is gemakkelijk dichtbij. Er zijn allerlei activiteiten en natuurlijk een animatieteam. Voor de kinderen is er ook nog een kinderbad en een miniclub. De kinderen zullen zich hier zeker vermaken. In het hotel zijn ook uitstekende wellness voorzieningen om heerlijk in te ontspannen. 's Avonds is er de keuze uit in totaal 7 restaurants en er zijn nog 4 bars, waar je nog even een drank je kunt drinken. In het Akti Imperial is alles geregeld, voor een ontspannende all inclusive zonvakantie Griekenland.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen