✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

La Grande Motte Zuid Frankrijk Autovakantie
La Grande Motte, Zuid-Frankrijk
Resideal Bernard de Ventadour
3 Sterren, appartement, logies
8 dagen voor € 265,- p.p.
Vertrek: woensdag, 22 augustus 2018
6,8

Goedkope last minute autovakantie Zuid-Frankrijk.Verblijf in populaire badplaats La Grande Motte in een 3 sterren appartement in het Resideal Bernard de Ventadour. Met een strand, gezellig centrum, waterpark en de stad Montpellier in de buurt is een La Grande Motte een uitstekende bestemming voor een goedkope last minute zonvakantie naar Zuid Frankrijk.

Boek nu met korting

Geen € 420,- maar slechts

€ 265,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Autovakantie Zuid-Frankrijk: La Grande Motte

La Grande Motte is een bekende badplaats midden aan de kustlijn van Zuid Frankrijk. Er is een gezellig centrum, met winkels en uitgaansgelegenheden bij de jachthaven. Er zijn mooie brede stranden, waar je lekker kunt zwemmen en zonnebaden. Op slechts 100 meter van het appartementencomplex bevindt zich een waterpark. Uiteraard kun je ook uitstekend ontspannen bij de appartementen. Er is een grootzwembad met kinderbad. Er is een kidsclub en een animatieteam. Ook kun je wat sporten en je kunt een mountainbike huren en de mooie groene omgeving van La Grand Motte ontdekken. Wil je er even een dagje tussenuit, dan is Montpellier, Marseille en de studentenstad Beziers dicht bij.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen