✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Gran Canaria Playa Del Ingles Barbacan
Playa del Inglés, Gran Canaria
Hotel Barbacan
4.5 Sterren, appartement, hotel, logies
7 dagen voor € 399,- p.p.
Vertrek: dinsdag, 12 juni 2018
8,9
Vakantie op max 5 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope zonvakantie Gran Canaria voor 12 juni 2018. Verblijf in 4.5 sterren appartementen hotel Barbacan in het populaire Playa del Inglés. Hotel Barbacan is erg populair bij Nederlanders en met een waardering van 8,9 is dat ook logisch. Hier geniet je zeker van je goedkope zonvakantie Gran Canaria.

Boek nu met korting

Geen € 687,- maar slechts

€ 399,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Gran Canaria: Barbacan, Playa del Inglés

Met mooie grote appartementen en de vele comfortabele bungalows, wordt al snel duidelijk waarom Appartementen hotel Barbacan zo populair is onder de Nederlandse toeristen. Gelegen aan de rand van Playa del Inglés, zijn zowel het strand als het centrum van Playa del Inglés dichtbij. De voorzieningen in het complex zelf zijn uitstekend. Er zijn meerdere zwembaden, waarvan één zelfs een Adults Only zwembad is. Er zijn meerdere kinderzwembaden. Er wordt door het animatieteam voor voldoende entertainment gezorgd. Met meerdere restaurants, snackbars en bars is er voldoende keuze. Ook de service is uitstekend. Het is geen wonder, dat het Barbacan, zo'n hoge waardering krijgt.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen