✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Eilat 72226 Pixabay
Eilat, Israël
vanaf € 479,-
Zonvakantie Eilat
Op = Op
Reisaanbieder: Sunweb

Het Israëlische Eilat, liggend aan de Rode Zee is een bekende zonbestemming bij zonaanbidders die van duiken en snorkelen houden. Je boekt al een goedkope zonvakantie Eilat vanaf € 479,- per persoon inclusief vlucht en transfer. Met tal van luxe resorts kun je het jezelf hier zo comfortabel maken als je wilt. Voor de kust kun je dolfijnen spotten of duiken en snorkelen tussen koraalriffen. Doe je het liever rustig aan dan kun je ook relaxen op het strand, op een terrasje of in je hotel met de vele voorzieningen. Geniet van je zonvakantie Eilat in januari 2020!

Boek nu met korting

Op = Op

vanaf € 479,-

pak deze deal
*disclaimer

All inclusive Eilat

Zoals in de verschillende Egyptische badplaatsen aan de Rode Zee, kun je ook in Eilat genieten van uitstekende service en voorzieningen in luxe all inclusive hotels en resorts. In dit mooie aanbod vind je meerdere All Inclusive Eilat vakanties tegen een scherpe prijs. Uiteraard kun je genieten van goede service en voorzieningen wanneer je geen gebruik maakt van een all inclusive arrangement tijdens je zonvakantie. Met kidsclubs, wellness-voorzieningen, animatie- en entertainment, zit je hier altijd goed. Bekijk de hotels en resorts in dit aanbod en boek een heerlijk zonvakantie naar Israel in januari!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen