✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Algarve 201900026 Wrt
Olhos d'Agua, Algarve, Portugal
Victoria Beach Hotel
4 Sterren, hotel, logies
8 dagen voor € 119,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 4 januari 2020
Korting: 58%
7,8
Vakantie op max 3 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: Sunweb

Geniet van een fijne winterzon vakantie in januari. Het kindvriendelijke hotel Victoria Beach in Olhos d'Agua is een uitstekende accommodatie voor een winterzon vakantie met kinderen. Zo is er onder meer een kidsclub aanwezig met verschillende activiteiten. Voor dagen met mild weer is het strand slechts een korte wandeling verderop. Geniet in januari samen met je kinderen van een fijne winterzon vakantie in de Portugese Algarve.

Boek nu met korting

Geen € 279,- maar slechts

€ 119,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Sunweb eenouder vakanties

Reisaanbieder Sunweb heeft in haar aanbod een ruim aanbod eenouder vakanties, naar mooie vakantie bestemmingen, waaronder de Portugese Algarve. Bekijk hier het volledige aanbod Sunweb eenouder vakanties en ga heerlijk met je kinderen op vakantie naar fantastische bestemmingen. Verblijf in accommodaties met goede voorzieningen voor jonge kinderen, waar zij zich uitstekend zullen vermaken, terwijl je zelf heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van een heerlijk zonnetje. 

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen