✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Varadero Melia Las Antillas Ropv
Varadero, Cuba, Caribbean
Melia las Americas
4 Sterren, hotel, resort, all inclusive
8 dagen voor € 996,- p.p.
Vertrek: woensdag, 9 december 2020
Korting: 21%
8,5
Vakantie op max 10 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: Prijsvrij

Goedkope all inclusive zonvakantie Cuba in december. Verblijf voor slechts € 996,- per persoon in het mooie 4 sterren hotel Melia las Americas, direct aan het strand van Varadero, de zonvakantie bestemming van Cuba. Bekijk nu deze mooie aanbieding! Ontspan op het strand, ga lekker duiken of snorkelen, vermaak je met één van de vele activiteiten of bezoek het centrum van Vardero meet haar winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Boek nu met korting

Geen € 1258,- maar slechts

€ 996,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Adults Only zonvakantie Cuba

Het mooie 5 sterren hotel Melia las Americas, direct aan het strand van Varadero, biedt toegang voor gasten van 16 jaar en ouder. Je geniet hier van een heerlike adults only zonvakantie op Cuba. Relax aan het zwembad of op het strand. Ontspan in de sauna of wellness voorzieningen of vermaak je met één van de vele activiteiten. Je vindt in het hotel 3 bars en 4 restaurants en er zijn verschillende vormen van entertainment, zoals shows en een discotheek. Hier kun je dus volop genieten van een heerlijke all inclusive adults only vakantie!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen