✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Eenoudervakantie 4182974 Pixabay
Lido di Noto, Sicilie, Italië
Goedkope eenoudervakanties
Meivakantie Scilië vanaf € 484,-
Op = Op
Reisaanbieder: Marislife

Boek een heerlijk ontspannende All Inclusive Eenoudervakantie naar Italië in de meivakantie en geniet van 8 dagen ontspannen in een mooi 4 sterrenhotel op Sicilië, direct aan een privéstrand. Je verblijft hier in een mooie 3-persoonskamer, Wil je het nabij gelegen Noto bezoeken, dan gaat er 2 maal daags een shuttledienst vanuit het hotel naar deze historische stad. Bekijk nu deze mooie reis en geniet in mei van een heerlijke vakantie!

Boek nu met korting

Op = Op

Goedkope eenoudervakanties
pak deze deal
*disclaimer

Goedkope eenoudervakanties

Ook voor de meivakantie boek je goedkope eenoudervakanties. Zo boek je bij Marislife al een eenoudervakantie naar Sicilie vanaf €484,- per persoon. Je hotel staat direct aan het strand en je kunt gebruik maken van prima voorzieningen. Zo is er een zwembad met kinderbad en verblijf je op basis van all inclusive. Er zijn allerlei sporten en activiteiten mogelijk voor jong en oud. Zo is er onder meer een speeltuin, kidsclub en kinderdisco. Voor volwassenen zijn er massages mogelijk. Bekijk nu dit mooie aanbod!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen