✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Regnum Carya
Belek, Turkije
Regnum Carya Golf & Spa
5 Sterren, hotel, all inclusive
8 dagen voor € 1.109,- p.p.
Vertrek: donderdag, 2 augustus 2018
9,4
Vakantie op max 5 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope zonvakantie voor 2 augustus 2018. Verblijf in het 5 sterren hotel Regnum Carya Golf Spa Resort, dat bekend staat om haar luxe en uitstekende service. Dit luxe hotel, is een uitmuntende accommodatie voor een luxe 5 sterren all inclusive vakantie Turkije met het gehele gezin. Boek nu deze aanbieding Regnum Carya Golf Resort Belek en geniet van een welverdiende goedkope zonvakantie.

Boek nu met korting

Geen € 1.397,- maar slechts

€ 1.109,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Belek Turkije: Regnum Carya Golf & Spa resort

Het Regnum Carya Golf en Spa Resort is gelegen op een prachtige locatie aan de Turkse Rivièra. Het is omgeven door meerdere golfbanen en een prachtig park, met direct daar achter het strand. Het hotel staat bekend om haar luxe en uitstekende service. In het Regnum Carya zal iedereen genieten van een welverdiende vakantie. Voor de volwassen zijn er volop gelegenheden om te ontspannen of licht te sporten. Voor de kinderen is er een kinderdisco, speeltuin en miniclub. En dan zijn er natuurlijk nog de zwembaden en het strand om van te genieten, terwijl je gebruik maakt van de uitmuntende all inclusive service van het hotel.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen