✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Egypte Hurghada Arabia Azur Rotg
Hurghada, Rode zee, Egypte
Arabia Azur Beach
4 Sterren, resort, all inclusive
7 dagen voor € 621,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 5 september 2020
Korting: 19%
8,3
Vakantie op max 6 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: TUI

Reis in september voor slechts € 621,- per persoon naar Hurghada en geniet van een heerlijke all inclusive snorkelvakantie Egypte met korting! Verblijf in het 4 sterren Arabia Azur Beach, direct aan het strand. Het hotel heeft een privé eiland direct voor de kust. Ga hier lekker snorkelen, zonnebaden of relax in het resort tijdens deze 7 daagse zonvakantie Egypte!

Boek nu met korting

Geen € 767,- maar slechts

€ 621,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Strandvakantie Egypte

Hurghada is één van de meest populaire bestemmingen voor een strandvakantie Egypte. Verblijf hier in het luxe 4 sterren Arabia Azur Beach resort, direct aan het strand. Het water is kristalhelder, ideaal voor snorkelen en het bewonderen van de meest kleurrijke vissen. Op het eiland je voor de kust kun je even lekker ontspannen, even als op het strand bij het hotel. Je hebt hier echt alles bij de hand voor een heerlijke strandvakantie en snorkelvakantie. Bekijk nu deze mooie aanbieding voor een zonvakantie Egypte in september!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen