✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Thailand Phuket Khao Lak Resort Tui Sensimar
Phuket, Thailand
TUI Sensimar Khao Lak Resort
4 Sterren, hotel, resort, logies+ontbijt
9 dagen voor € 739,- p.p.
Vertrek: vrijdag, 14 september 2018
9,1
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope droomreis Thailand voor 14 september 2018. Verblijf in het 4 sterren in het TUI Sensimar Khao Lak Resort. Dit Adults Only resort is ideaal voor een romantische reis of huwelijksreis naar Thailand. Met voldoende luxe voorzieningen, uitstekende service en een locatie direct aan het strand, is het TUI Sensimar Khao Lak Resort een ideale bestemming voor een droomreis Thailand.

Boek nu met korting

Geen € 977,- maar slechts

€ 739,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Phuket Thailand: Khao Lak Resort

Kom volledig tot rust in het Khao Lak Resort van TUI Sensimar. Hier wordt luxe, comfort en een uitstekende service gecombineerd met duurzaamheid. De natuur om het resort, met het goudgele strand is beeldschoon en geeft de mooiste romantische zonsondergangen. Met haar duurzamheid draagt het Khao Lak Resort er aan bij, dat natuur van Phuket behouden blijft. In het resort zijn voldoende voorzieningen voor Wellness en Fitness. Er zijn vijf zwembaden aanwezig en er is gezorgd voor genoeg entertainment. Buiten het resort kun je excursies maken, naar onder meer de natuurparken in de omgeving. Maak van een strandvakantie Phuket een absolute droomreis.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen