✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Landal Ameland State
Nes, Ameland, Friesland
2-4 persoonsappartement 2-4B1
appartement
4 dagen voor € 329,-
Vertrek: vrijdag, 12 juni 2020
Korting: 22%
8,4
Vakantie in eigen land
Vliegreis vanaf: (n.v.t.)
Reisaanbieder: Landal

Ga er in juni lekker even tussen uit en geniet van een weekendje op de Wadden en verblijf in een vakantiepark op Ameland. Je verblijft per 12 juni al 4 dagen in een mooi appartement in het Landal Vakantiepark Ameland State. Geniet van rust, ruimte en ontspanning, Boek nu met 22% korting!

Boek nu met korting

Geen € 419,- maar slechts

€ 329,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Landal Ameland State

Het Landal vakantiepark Ameland State is een uitstekende uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Het vakantiepark staat direct aan het strand en is omringd door bos, duinen en het strand. Maak mooie wandelingen of huur een fiets en verken het eiland. Als je wilt, kun je Ameland zelfs te paard verkennen. Op het strand en in het park is van alles te doen. Houd je van Golf dan vindt je bij Golfbaan d'Amelander Duinen een 9-holes golfbaan. Gewoon lekker ontspannen op het strand of het vakantiepark kan natuurlijk ook. Bekijk het aanbod en ga lekker even een weekendje weg naar Ameland!

 
Vakantiepark

Bungalowparken

De mooiste vakantiehuisjes en vakantiepark aanbiedingen