✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Brabant 909387 Pixabay
Katjeskelder, Brabant
Weekaanbieding Bungalowspecials
Katjeskelder vanaf € 80,-
Geldig tot en met zondag 15 december
Reisaanbieder: Bungalowspecials

Geniet voordelig van Bourgondisch Brabant tijdens een verblijf in het Roompot vakantiepark Katjeskelder, midden op de Vrachelse heide. Geniet van de rust en de natuur of maak leuke uitstapjes naar de historische steden in de omgeving of ga lekker een dagje naar Pretpark de Efteling, dat op slechts 20 minuutjes van de Katjeskelder ligt. Op het vakantiepark zal jong en oud zich vermaken met de vele activiteiten. Geniet van bourgondisch Brabant!

Boek nu met korting

Geldig tot en met zondag 15 december

Weekaanbieding Bungalowspecials
pak deze deal
*disclaimer

Roompot Katjeskelder

Het familievakantiepark Roompot Katjeskelder is een heerlijk vakantiepark voor iedereen. Kinderen zullen zich vermaken in het zwemparadijs, in de speeltuin, op de trampoline, of met de vele leuke activiteiten in het recreatieprogramma of ga lekker midgetgolven of bowlen. Je kunt in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen door de omgeving. Je kunt ook leuke uitstapjes maken naar de historische steden Den Bosch, Tilburg of Breda, waar je kunt genieten van lokale specialiteiten in de restaurants en heerlijk bourgondisch kunt eten. Andere leuke uitstapjes zijn bijvoorbeeld naar attractiepark de Efteling of Safaripark Beekse Bergen. 

 
Vakantiepark

Bungalowparken

De mooiste vakantiehuisjes en vakantiepark aanbiedingen

Gerelateerde artikelen