✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Nederland Centerparcs Kempervennen
Westerhoven, Nederland
Center Parcs, De Kempervennen
4 Sterren, chalet
4 dagen voor € 449,-
Vertrek: vrijdag, 18 mei 2018

Goedkoop weekendje weg in Nederland voor 18 mei 2018. Boek voor het Pinksterweekend een comfortabel vakantiehuisje, in het Center Parcs vakantiepark De Kempervennen. Ontdek de natuur van Noord Brabant, ga zwemmen in het Aquamunde subtropische zwemparadijs of ga skiën in het Montana snowcenter. Geniet van je weekendje weg in Nederland in Center Parcs De Kempervennen.

Boek nu met korting

Geen € 719,- maar slechts

€ 449,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Center Parcs: Vakantiepark De Kempervennen

Met deze mooie vakantieaanbieding van Centerparcs, verblijf je het Pinksterweekend in vakantiepark de Kempervennen. Deze aanbieding geldt voor een Cottage voor 6 personen. Het vakantiehuisje heeft 3 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een privé terras. In het parc is een Subrtropisch Aqua Mundo zwemparadijs aanwezig, het park heeft twee recreatiemeren. Het indoor skicenter Montana is vlak bij het park gelegen. Het Noord Brabantse landschap geeft de mogelijkheid te genieten van een mooie wandel of fietstocht. Centerparcs vakantiepark De Kempervennen biedt je alle voorzieningen voor een ideaal weekendje weg in Nederland. Geniet dit Pinksterweekend in vakantiepark De Kempervennen.

 
Vakantiepark

Bungalowparken

De mooiste vakantiehuisjes en vakantiepark aanbiedingen