✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Lissabon 2809818 Pixabay
Lissabon, Portugal
Avani Avenida Liberdade
4 Sterren, hotel, logies+ontbijt
4 dagen voor € 336,- p.p.
Vertrek: maandag, 16 maart 2020
Korting: 19%
7,9
Vakantie op max 3 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Eindhoven
Reisaanbieder: Sunweb

Last minute stedentrip Lissabon! Verblijf vanaf 16 maart 4 dagen in hartje Lissabon. Ontdek kunst en cultuur in de stad, geniet van sfeervolle uitgaansgelegenheden, mooie bezienswaardigheden en natuurlijk lekker weer. Je verblijft in het 4 sterren hotel Avani Avenida Liberdade, met winkels, uitgaansgelegenheden en het historische centrum van de stad op loopafstand. Bekijk nu deze mooie aanbieding en boek!

Boek nu met korting

Geen € 411,- maar slechts

€ 336,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Last minute Lissabon

Maart is een heerlijke maand voor een last minute Lissabon. Met zachte temperaturen die al gauw tegen de 20 graden lopen is het bijzonder aangenaam. Zo kun je heerlijk actief zijn en allerlei bezienswaardigheden bekijken, winkelen, excursies maken, maar ook gewoon even leuk naar een nabij gelegen strand gaan of gewoon een terrasje meepakken even even lekker ontspannen. Bekijk nu deze mooie aanbieding en reis in maart naar Lissabon voor een heerlijke last minute stedentrip.

 
Stedentrip

Stedentrips

De aller beste deals voor de meest populaire wereldsteden