✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

St Petersburg 83890912 123rf
Moskou, St. Petersburg
Hotel Izmailovo Gamma Delta, Hotel Meininger
3 Sterren, hotel, logies+ontbijt
7 dagen voor € 779,-
Vertrek: vrijdag, 26 juli 2019
Korting: 17%
8,1
Vakantie op max 3 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: Kras

Steden rondreis Rusland. Ontdek de mooie Russische steden Moskou en Sint Petersburg met deze mooie reis. Je vliegt op 26 juli naar Moskou waar je een paar mooie dagen doorbrengt voor je met de nachttrein naar Sint Peterburg reist. Je ontdekt de boeiende geschiedenis en cultuur van deze bijzondere steden.

Boek nu met korting

Geen € 939,- maar slechts

€ 779,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Stedentrip Rusland in juli

Rusland. Het land van de Tsaren en Matroesjka's. Reis in juli naar dit mooie land en bezoek de bijzondere steden Moskou en Sint Petersburg. Samen met een Nederlandssprekende reisleiding bezoek je het Rode Plein, het Kremlin, de Hermitage en de op Amsterdam geïnspireerde grachten van Sint Petersburg. Tijdens deze reis wordt je ondergedompeld in de cultuur van Rusland met het moderne Moskou en het sprookjesachtige Sint Petersburg. Deze steden horen absoluut op een bucketlist thuis. Boek nu deze reis met korting en ontdek Rusland met deze stedenrondreis Moskou en Sint Petersburg.

 
Stedentrip

Stedentrips

De aller beste deals voor de meest populaire wereldsteden