✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Reykjavik Luchtfoto
Reykjavik, IJsland
Hotel Klettur
3 Sterren, logies+ontbijt
5 dagen voor € 889,- p.p.
Vertrek: vrijdag, 16 november 2018
8,9
Vakantie op max 3 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: KRAS

Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Reykjavik en ontdek niet alleen één van de meest bijzondere en ‘must see’ Citytrip bestemmingen, maar bewonder ook de hoogtepunten van IJsland met deze excursiereis naar IJsland. Reis met korting naar Reykjavik en ontdek IJsland.

Boek nu met korting

Geen € 1138,- maar slechts

€ 889,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Stedentrip Reykjavik langs de hoogtepunten van IJsland

Combineer deze mooie goedkope stedentrip naar Reykjavik met een kleine ontdekkingsreis door IJsland. Zo krijg je de hoogtepunten van dit bijzondere vakantieland te zien. Bewonder het magische Noorderlicht, de ontspannende warme bronnen in de Geothermische Spa, aanschouw de wonderschone natuur in het Snaefellnes natuurpark en zie de bekende IJslandse Geysers van dichtbij. Maar een stedentrip is natuurlijk geen stedentrip, zonder de hoogtepunten van een stad te bewonderen. Uiteraard is er tijdens deze reis ook een citytour door deze bijzondere stad inbegrepen. Zo ontdek je wat deze stad zo bijzonder maakt. Tijdens deze reis zijn alle excursies bij de reis inbegrepen, evenals de retourvlucht en de transfers. Tijdens deze goedkope stedentrip naar Reykjavik, kun je dus optimaal IJsland ontdekken!

 
Stedentrip

Stedentrips

De aller beste deals voor de meest populaire wereldsteden