✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Kroatie Rondreis Fly Drive
Istrië en de Dalmatische kust
Luxe touringcar
3 Sterren, hotel
8 dagen voor € 632,- p.p.
Vertrek: woensdag, 15 mei 2019
Korting: 22%
8,1
Vakantie op max 3 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: Kras

De ruwe kustlijn, de beeldschone Plitvice meren en de prachtige historische steden als Split en Dubrovnik. Kroatië is een ideale bestemming voor een rondreis. Boek nu een 8-daagse Kroatië rondreis per luxe touringcar en bezoek de mooiste plaatsen van dit mooie land. Boek deze reis voor 20 februari en krijg een hoge korting!

Boek nu met korting

Geen € 812,- maar slechts

€ 632,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Groepsrondreis Kroatië

Geniet van een gezellige groepsrondreis per luxe touringcar door Kroatië. Dit mooie land heeft veel prachtige plaatsen om te bezoeken. Aan de kust liggen vele eilanden en schiereilanden met een beeldschone ruwe kustlijn. Er zijn vele pittoreske dorpje en historische steden, waar de mooiste bouwwerken uit de geschiedenis te bewonderen zijn. Ook het natuurschoon van de Plitvice meren is bijzonder mooi. De vele kleine meren met talrijke watervallen midden in de natuur hebben een sprookjesachtige uitstraling. Boek voor 20 februari deze prachtige reis met wel 22% korting!

 
Rondreizen

Rondreizen

Ga op avontuur met een onvergetelijke rondreis