✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Egypte Nijlcruise
Nijl, Egypte
MS Zeina
cruiseschip, vol pension
8 dagen voor € 309,- p.p.
Vertrek: woensdag, 6 juni 2018
8,8
Vakantie op max 7 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope last minute Nijlcruise Egypte voor 6 juni 2018. Verblijf één nacht in een All Inclusive hotel in Hurghada, waarna je 7 dagen verblijft op een cruiseschip met vele luxe voorzieningen. Je reis comfortabel over de Nijl naar de mooiste bezienswaardigheden van Egypte. Bewonder de vele hoogtepunten van Egypte tijdens deze goedkope last minute Nijlcruise.

Boek nu met korting

Geen € 469,- maar slechts

€ 309,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Egypte: Goedkope Nijlcruise

Voor je begint aan je Nijlcruise kun je even lekker ontspannen in een all inclusive hotel in Hurghada. De volgende dag reis je naar Luxor, waar je aan boord van het cruiseschip gaat. Het schip is comfortable met een zwembad met een zonneterras en jacuzzi, een groot restaurant, een ruime lounge, een bar, een discotheek en een beautysalon. In Luxor kun je vele mooie tempels en andere bezienswaardigheden bewonderen. Tijdens je reis naar het zuiden van Egypte, kom je langs Edfu, Aswan Kom Ombo en Abu Simbel, waar je bijzondere bezienswaardigheden kunt bezoeken. Op de laatste dag bezoek je de Vallei der Koningen, waar zich de graftombes van vele Pharaos bevinden, zoals die van Toetanchamon. Bewonder de vele hoogtepunten van Egypte, tijdens deze goedkope Nijlcruise.

Cruise Vakantie

Cruisereizen

Verwen jezelf met een compleet verzorgde cruise vakantie