✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Cruise India Malediven
Mumbai, India
Costa neoRiviera
4 Sterren, vol pension
14 dagen voor € 1149,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 22 december 2018
7,8

Kerstcruise India en de Malediven voor slechts € 1.149,- per persoon. Reis vanaf 22 december in 14 dagen langs de westkust van India, Sri Lanka en de Malediven. Vier de kerstdagen en Oud & Nieuw aan boord van het 4 sterren cruiseschip Costa neoRiviera tijdens deze mooie last minute cruise Azië.

Vakantiedeal

Geen € 1549,- maar slechts

€ 1149,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Goedkope cruise India, Sri Lanka en de Malediven

India, Sri Lanka en de Malediven zijn ieder prachtige vakantiebestemmingen, voor rondreizen, zonvakanties en.... cruises. Boek deze mooie cruise langs de Westkust van India, Sril Lanka en de Malediven en maak kennis met deze mooie bestemmingen. Vaar vanuit de Indiase stad Mumbai naar New Mangalore en Kochi. Bewonder de lokale cultuur of relax op de heerlijke stranden. Reis vandaar door naar de Malediven, waar je maar liefst 3 dagen doorbrengt, alvorens door te varen naar de hoofdstad van Sri Lanka, Colombo. Vanuit Sri Lanka gaat de reis verder naar de Indiase zonbestemming Goa, waarna de cruise eindigt in Mumbai. 

Tijdens deze mooie cruise verblijf je aanboord van de Costa neoRiviera, op basis van volpension. Je kunt aan boord gebruik maken van allerlei luxe voorzieningen voor sport, ontspanning en entertainment. Bij deze cruise zijn tal van zaken inbegrepen, zoals het entertainment programma, koffie- en thee bij het ontbijt, het entertainmentprogramma en de fooien. Bekijk deze mooie aanbieding en vier Kerst en Oud & Nieuw op een bijzondere wijze. 

  • Costa neoRiviera

    Goedkope cruises met het cruiseschip Costa neoRiviera boeken. heeft de beste reisorganisaties en cruise

    ...
Cruise Vakantie

Cruisereizen

Verwen jezelf met een compleet verzorgde cruise vakantie