✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Dubai Cruise Burj Al Arab
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
AIDAstella
3.5 Sterren, cruiseschip, all inclusive
9 dagen voor € 1445,- p.p.
Vertrek: donderdag, 29 maart 2018
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope cruise vakantie Dubai maart 2018. geniet van semi all inclusive service op het cruise schip Aidastella terwijl je Dubai, Muscat en Abu Dhabi verkent. Bewonder de Burj Khalifa en de vele andere bezienswaardigheden in Dubai, Muscat en Abu Dhabi. Geniet van je goedkope cruise in het Midden Oosten.

Boek nu met korting

Geen € 1492,- maar slechts

€ 1445,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Dubai: Cruise Dubai en het Midden Oosten

Waan je in Oosterse sferen, ter wijl je een stadstour in Dubai maakt. Reis met het 3+ sterren AIDAstella cruiseschip van AIDA Cruise langs de Verenigde Arabische Emiraten. Treed in de voetsporen van de mythische figuur Sinbad de Zeeman en maak kennis met de Emiraten en Oman tijdens een 8-daagse cruise op de AIDAstella. Zodra je voet aan boord zet voel je je welkom. De sfeer is informeel en ongedwongen, zonder gala avonden en verplichte dinertijden. De buffetten zijn zeer uitgebreid en van uitstekende kwaliteit. Show ’s avonds je dansmoves in de disco of ervaar een show in het Theatrium. Dat is puur genieten op het 'schip met de glimlach' in het land van de eeuwige zon.

  • AIDAstella

    Goedkope cruises met het cruiseschip AIDAstella boeken. heeft de beste reisorganisaties en cruise

    ...
Cruise Vakantie

Cruisereizen

Verwen jezelf met een compleet verzorgde cruise vakantie