✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Cruise West Middellandse Zee Msc Orchestra
Genua, Italië, Middellandse Zee
MSC Orchestra
3.5 Sterren, cruiseschip, vol pension
8 dagen voor € 900,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 7 juli 2018
Vakantie op max 2 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope cruise Middellandse Zee voor 7 juli 2018. Reis in 8 dagen langs de kust van Italië, Frankrijk en Spanje. Bezoek charmante steden als Marseille en Florance. Maak verrassende excursies op Mallorca, Ibiza en Sardinië. Geniet van alle gemakken aan boord van de MSC Orchestra van MSC Cruises tijdens deze goedkope Middellandse Zee Cruise.

Boek nu met korting

Geen € 1050,- maar slechts

€ 900,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Middellandse Zee: MSC Cruises, MSC Opera

Met een Middellandse Zee cruise langs de Italiaanse, Franse en Spaanse kust, maak je een veelzijdige cruise. Je bezoekt mooie historische steden in deze kustregionen. Ook doe je verschillende eilanden aan, waar je verrassende excursies kunt maken. Eilanden als Mallorca en Ibiza staan bekend om hun uitgaansleven. Tijdens een Middellandse Zee cruise, leer je een hele andere kant van deze eilanden kennen. Het eiland Sardinië staat bekend om haar wijnen en het typisch Italiaanse eten. Laat je hier op culinair gebied in vervoering brengen. Tijdens deze Middelandse Zee Cruise combineer je de aspecten van een culturele stedentrip met een rondreis door de natuur.

  • MSC Orchestra

    Goedkope cruises met het cruiseschip MSC Orchestra boeken. heeft de beste reisorganisaties en

    ...
Cruise Vakantie

Cruisereizen

Verwen jezelf met een compleet verzorgde cruise vakantie